Gram Teknikskoler

På Gram Pigefodbold Akademi kører vi intensive Teknikskole forløb med kvalificeret teknisk træning for alle piger, uanset niveau

Gram Pigefodbold Akademi Teknikskoler er for dig som ønsker at dygtiggøre dig til en teknisk dygtigere pigespiller.

Det er ikke et alternativ til din klubtræning, men et supplement til din træning.

Teknikskoler er for alle, også for de piger som ikke spiller i klub regi, men har brug for at finde modet til at komme tilbage på banen og fodboldklubben igen efter en længere pause. 

Eller for dig som vil være med i et pigefodbold fællesskab sammen med dine fodboldveninder og møde flere nye veninder, som brænder ligeså meget for fodbold som du gør.

På vores Teknikskoler og Camps er der plads til alle med mål for øje – at blive en teknisk dygtigere pigefodboldspiller.


Samarbejdspartner

På Gram Pigefodbold Akademi har vi et samarbejde med Sport24, som leverer dit Teknikskole tøj til en lækker pris. 

Vi bestræber os på, at alle piger på Akademiet træner i tøjsættet fra webshoppen. Når du har bestilt dit tøj er du klar til at deltage på Teknikskolen. 

Alle Teknikskoler består af max. 14 piger pr. hold, da vi bestræber os på at have en høj træningskvalitet igennem forløbet, samtidig med at det skal være glæden som motiverer den enkelte pige.

Vi træner koordination, hurtige fødder, 1. berøringer og pasninger, finter og driblinger, orientering samt afslutninger – alt er med begge ben og med kamprelaterede øvelser.

Teknikskole er en mulighed for dig til at dygtiggøre dig til en bedre teknisk pigespiller, samt få nye veninder i et sjovt fodbold fællesskab. Det er for alle uanset niveau. Her kan piger få mod igen. 

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få seneste nyt direkte i din indbakke.

Ingen spam - Privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev