Om Gram Pigefodbold Akademi

Vi vil udvikle og motivere flere piger til at spille fodbold…

Vores mål er, at give alle pigespillere flere muligheder for at blive teknisk dygtigere med bolden ud fra det tekniske niveau, som den enkelte pige befinder sig på, samt give pigerne bedre vilkår for ikke at miste modet til at bevare glæden med fodbolden.

Gram Pigefodbold Akademi er ikke et alternativ til klubtræning, men et supplement til din klubtræning, og det er med stor glæde at FC Silkeborg er medarrangør.

Alle piger kan deltage, det kræver ikke at du er medlem af FC Silkeborg. Det er et supplement for alle piger med lyst, vilje og motivation for mere fodbold, og som ikke kan få nok af fodbold.

Vi har fokus på den fodbold motoriske guldalder, som ligger fra U9-U13. Alderen hvor pigerne kan få deres motorik og tekniske kunnen kropsindlejret i kroppen, så de senere har meget bedre forudsætninger for at blive en dygtig fodboldspiller.

Akademiet er med fokus på den enkelte pige, og at piger bevarer glæden ved at spille fodbold. Det skal altid være sjovt at spille fodbold.
Vi bestræber os på, at det skal være sjovt, samtidig med at pigerne får en målrettet teknisk træning. Så de kan mærke de mestrer og rykker sig, og derved får mod til forsætte med fodbold i teenage- og senior alderen. 

Det er vigtigt at understrege, at Akademiet er for alle piger med lyst, vilje og motivation. Det er målrettet teknisk udviklende træning, hvor alle kan være med på hver deres niveau.

Se dine muligheder her…

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få seneste nyt direkte i din indbakke.

Ingen spam - Privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev