Tekniske fodboldpiger

Piger elsker fodbold, men de vil og skal have gode vilkår og flere muligheder for at dygtiggøre sig. De skal have bedre forudsætninger for at blive en god pige fodboldspiller. 

Piger skal ikke nøjes! De har et kæmpe potentiale, som er uudnyttet. 

Gram Pigefodbold Akademi har fokus på at pigerne bevarer glæden ved at spille fodbold i lang tid. Vi vil give pigerne tekniske udviklende træning, så den enkelte pige kan mærke at hun rykker sig. Pigerne skal ikke føle sig begrænset af, at fodbolden ikke falder dem naturligt, at have mellem fødderne.


Pigerne skal have gode og bedre vilkår for at blive en teknisk dygtig fodboldspiller. Fra U9-U13 er pigerne i deres bedste Guldalder, og her skal pigerne have gode forhold.

Det falder ikke piger naturligt at spille fodbold, og for at pigerne ikke mister modet inden de bliver U14 – U16 spiller, og senere senior spiller, så skal forholdene for pigerne optimeres med gode vilkår for teknisk træning. 


Akademiets Værdier

På Gram Pigefodbold Akademi bestræber vi os på at udvikle pigerne med mål for øje, samtidig med at glæden blomster i mestringsfølelsen

Fællesskab

På Pigeakademiet er det et godt socialt fællesskab som får pigerne til at vokse.

Udvikling

Samtidig med bestræber vi os på at have en høj trænings kvalitet med fokus på den enkelte piges udvikling.

Motivation og Glæde

 Det skal være sjovt og motiverende, som gør at pigerne trives og glædes ved fodbolden.

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få seneste nyt direkte i din indbakke.

Ingen spam - Privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev