Når drømme skal blive til virkelighed..

Drømmen bag en passion 

Først og fremmest hjertelig velkommen til
Gram Pigefodbold Akademi..

Skal dine drømme blive til virkelig? Har du også et mål. Drømmer du om at blive en teknisk dygtigere pigespiller, som gerne vil kunne gøre en forskel på banen? Elsker du at spille fodbold og være med i et pigefodbold fællesskab. Eller synes du bare at piger skal prioriteres højere. Og få flere muligheder for at udvikle sit fodbold potentiale til et højere teknisk niveau?
Så grib chancen nu før det er for sent..

Samlet set har jeg beskæftiget mig med pige- og kvindefodbolden det meste af livet. Såvel spiller som træner. Mange årig aktiv spiller i 1. Division til nuværende Jyllandsserie spiller, samt trænet piger fra U9-U16 i HA85 og FC Silkeborg.
Pt. træner for U16 Liga 1 i FC Silkeborg.

 Har en passion indenfor sundhed, idræt og bevægelse, samt en Professions Bachelor som Skole- og idrætspædagog.

Akademiet kan hjælpe dine fodboldfærdigheder på rette vej. Så du kan bevare glæden med bolden i mange år frem. Har du en fodbolddrøm, kan vi hjælpe dig med at føre den ud i livet.


Som pigefodboldspiller hos
Gram Pigefodbold Akademi kan du forvente..

  • Høj kvalitet
  • Målrettet teknisk træning
  • Passioneret træner
  • Tryghed og tillid
  • Begejstring og glæde
  • Stort engagement
  • Udviklende træning
  • Pigefodbold fællesskab
  • Fokus på motorik og hurtige fødder

Akademiets fokus tilpasset netop din unikke udvikling

Her kan alle føle sig værende uundværlig og en del af fællesskabet. Alle har her ret til en fodbolddrøm på hver deres niveau, uanset niveau. 

Jeg kan få det bedste frem i den enkelte pige, og få spilleren til at blomstre i mestringsfølelsen, og derved fyldes med glæden i spillet. Vi ser på spidskompetencer, og arbejder målrettet med dem.

Jeg sætter mig grundigt ind i den enkelte piges forudsætninger, og giver ikke op før vi har nået målet. 

Alle piger bliver taget seriøst af mig. Jeg er nærværende, ser og lytter til pigens behov. 

Jeg har en del erfaring i relationsarbejde og en stærk indlevelsesevne, og derved stor erfaring med at få det bedste frem i pigerne. 

En kompetence som er meget væsentlig særligt for pigefodbolden, da piger skal tro på sig selv og turde at fejle, så de kan komme helt udover kanten. Piger har et kæmpe potentiale, som er uudnyttet. 

Er du klar og har du vilje, motivation og lyst, så hjælper Gram Pigefodbold Akademi dig på vej

Min baggrund og kropslig erfaring

Jeg har spillet fodbold, siden jeg var en lille pige. Derfra vidste jeg ret hurtig, at bolden ville få en væsentlig og stor plads i mit liv. 

Efter en mange årig aktiv karriere som fodboldspiller i såvel ungdom og senior, og endnu aktiv i FC Silkeborg, samt nu med 10 års trænererfaring inden for pigefodbolden med U9-U16 piger, så blev det et stort drive for mig, at kunne bidrage til at børn og unge får en større livskvalitet med idræt og bevægelse.

Med en professions bachelor som Skole- og idrætspædagog brænder jeg for at kunne gøre en forskel for børn og unges udvikling.

Jeg er passioneret for udviking af børn og unge indenfor motorik og bevægelse, samt dedikeret for udvikling af pige- og kvindefodbolden.

Stifter af Intern Talent Udvikling, Teknikskoler og Pige Fodbold Camps U11-U13 i FC Silkeborg.

Jeg har erhvervet DBU B1 og B2 træner kursus med henblik på DBU B-Licens træner.

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få seneste nyt direkte i din indbakke.

Ingen spam - Privatlivspolitik

Tilmeld nyhedsbrev