Vestjylland Forsikringstjek

Deltag i konkurrencen om et gavekort 

Er din datter godt forsikret?

Vores partner Vestjylland Forsikring tager sig godt af  forsikringerne til både dig og din datter, hvis uheldet er ude på fodboldbanen eller andre steder. Du og din datter kan slippe bekymringerne og bruge tiden på, at være tryg ved at spille fodbold med veninderne i stedet. 

Akademiet ved af stor erfaring, at piger har større risiko for skader på fodboldbanen, som især korsbåndsskader mm. pga. dårlig trænet styrke, motorik, mobilisering og balance af kroppen.

Det tager kun et kort sekund, at blive skadet på fodboldbanen og i værste fald en lang genoptræning. Med hurtig og professionel hjælp med den rette behandling, så kan du eller din datter blive klar på kort tid igen. Men det vil kræve at I har en ordentlig forsikringsselskab som Vestjyllands Forsikring, som er helt tæt på Jer og virkelig vil hjælpe Jer økonomisk når uheldet er ude. 

Som samarbejdspartner til Vestjyllands Forsikring tager det heldigvis også kun et kort øjeblik, at udfylde formularen og sige “ja tak” til et uforpligtende forsikringstjek fra Vestjylland Forsikring – resten klarer Akademiet.

Alt imens I venter på besøget kan I bruge tiden sammen med skadesforbyggende træning og samtidig deltager I, i konkurrencen om et af de 3 gavekort på 200 kr. til Gram Pigefodbold Akademi Vinter Teknikskoler med opstart januar 2023. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne herunder:

  Ja tak, ring mig gerne op for et tjek af mine forsikringer. Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

  Konkurrencen slutter d. 11. dec. 2022. De heldige vindere vil få besked pr. email.

  Tilmeld dig

  vores nyhedsbrev

  Få seneste nyt direkte i din indbakke.

  Ingen spam - Privatlivspolitik

  Tilmeld nyhedsbrev