Vestjylland Forsikringstjek

Er din datter godt forsikret?

Akademiet ved af erfaring, at piger har større risiko for skader på fodboldbanen, som korsbåndsskader mm. pga. dårlig styrke og balance af kroppen. Det tager kun et kort sekund, at blive skadet på fodboldbanen og i værste fald en lang genoptræning, men med hurtig professionel hjælp med den rette behandling, kan du eller din datter blive klar på kort tid igen. Men det kræver I har en ordentlig forsikringsselskab, som er helt tæt på Jer og hjælper Jer når uheldet er ude. 

Med en professionel samarbejdspartner tager det heldigvis også kun et kort øjeblik, at udfylde formularen og sige “ja tak” til et uforpligtende forsikringstjek fra Vestjylland Forsikring – resten klarer Akademiet.

Alt imens kan I bruge tiden sammen med skadesforbyggende træning og samtidig deltage i konkurrencen om et af de 3 gavekort på 200 kr. til Gram Pigefodbold Akademi Teknikskoler med opstart januar 2022. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne herunder:

  Ja tak, ring mig gerne op for et tjek af mine forsikringer. Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

  Konkurrencen slutter d. 29. dec. 2021. De heldige vindere vil få besked pr. email.

  Tilmeld dig

  vores nyhedsbrev

  Få seneste nyt direkte i din indbakke.

  Ingen spam - Privatlivspolitik

  Tilmeld nyhedsbrev